Bolaget skall tillverka och försälja bröd och konditorivaror, servering av mat och därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 661 | 6 456 | 5 636 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 681 | 296 | -148 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 668 | 278 | -182 |
Årets resultat (tkr) | 525 | 250 | -182 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 165 | 2 787 | 2 410 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 661 | 6 456 | 5 636 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 681 | 296 | -148 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 668 | 278 | -182 |
Årets resultat (tkr) | 525 | 250 | -182 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 476 | 1 637 | 1 744 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 688 | 1 150 | 665 |
Tillgångar (tkr) | 3 165 | 2 787 | 2 410 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 966 | 441 | 191 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 60 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 198 | 2 346 | 2 159 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 165 | 2 787 | 2 410 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 277 | 1 076 | 939 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.9% | 4.6% | -2.6% |
Soliditet | 30.5% | 15.8% | 7.9% |
Kassalikviditet | 66.3% | 39.6% | 21.8% |
Bolaget skall tillverka och försälja bröd och konditorivaror, servering av mat och därmed förenlig verksamhet.