Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom hotell och restaurang med inriktning på matlagning och catering. Bolaget ska vidare bedriva inrednings- och designverksamhet mot hotell och restaurang och utveckla miljöer för trivsamma möten och upplevelser samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 433 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 66 |
Årets resultat (tkr) | 37 |
Summa tillgångar (tkr) | 210 |
Antal anställda |
2022-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 433 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 66 |
Årets resultat (tkr) | 37 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 210 |
Tillgångar (tkr) | 210 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 87 |
Obeskattade reserver (tkr) | 18 |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 105 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 210 |
2022-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | |
---|---|
Antal anställda | |
Omsättning per anställd (tkr) | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 15.2% |
Soliditet | 47.6% |
Kassalikviditet | 200.0% |
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom hotell och restaurang med inriktning på matlagning och catering. Bolaget ska vidare bedriva inrednings- och designverksamhet mot hotell och restaurang och utveckla miljöer för trivsamma möten och upplevelser samt därmed förenlig verksamhet.