Bolaget ska kreera, projektleda och genomföra events inom mat och dryck, t ex festivaler, företagsarrangemang, utbildningar, föreläsningar, matresor och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 213 | 1 382 | 38 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -38 | 554 | 6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -84 | 506 | 5 |
Årets resultat (tkr) | 1 | 302 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 280 | 1 537 | 236 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 213 | 1 382 | 38 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -38 | 554 | 6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -84 | 506 | 5 |
Årets resultat (tkr) | 1 | 302 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 280 | 1 537 | 236 |
Tillgångar (tkr) | 1 280 | 1 537 | 236 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 443 | 442 | 140 |
Obeskattade reserver (tkr) | 40 | 125 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 798 | 971 | 96 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 280 | 1 537 | 236 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.2% | 40.1% | 15.8% |
Soliditet | 36.9% | 34.6% | 59.3% |
Kassalikviditet | 160.4% | 158.3% | 245.8% |
Bolaget ska kreera, projektleda och genomföra events inom mat och dryck, t ex festivaler, företagsarrangemang, utbildningar, föreläsningar, matresor och därmed förenlig verksamhet.