Bolaget ska bedriva restaurang, catering, kiosk, matproduktion och uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet.
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 36 318 | 21 692 | 56 723 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 152 | -4 441 | 4 288 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 137 | -4 435 | 4 618 |
Årets resultat (tkr) | 2 410 | -190 | 3 283 |
Summa tillgångar (tkr) | 15 577 | 12 387 | 19 943 |
Antal anställda | 21 | 18 | 32 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 36 318 | 21 692 | 56 723 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 152 | -4 441 | 4 288 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 137 | -4 435 | 4 618 |
Årets resultat (tkr) | 2 410 | -190 | 3 283 |
TILLGÅNGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 504 | 5 577 | 4 117 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 10 074 | 6 811 | 15 826 |
Tillgångar (tkr) | 15 577 | 12 387 | 19 943 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 6 101 | 3 691 | 3 881 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 473 | 400 | 4 650 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 4 070 | 5 080 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 934 | 3 216 | 11 412 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 15 577 | 12 387 | 19 943 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 21 | 18 | 32 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 729 | 1 205 | 1 773 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.4% | -20.5% | 7.6% |
Soliditet | 46.0% | 32.1% | 36.3% |
Kassalikviditet | 224.8% | 171.6% | 119.6% |
Mat Vid Siljan AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Leksand Resort AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurang, catering, kiosk, matproduktion och uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet.