Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 745 | 19 772 | 20 024 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 782 | 526 | 801 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 751 | 504 | 766 |
Årets resultat (tkr) | 436 | 253 | 489 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 116 | 5 450 | 4 693 |
Antal anställda | 25 | 25 | 23 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 745 | 19 772 | 20 024 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 782 | 526 | 801 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 751 | 504 | 766 |
Årets resultat (tkr) | 436 | 253 | 489 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 162 | 264 | 315 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 954 | 5 186 | 4 378 |
Tillgångar (tkr) | 6 116 | 5 450 | 4 693 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 714 | 1 278 | 1 024 |
Obeskattade reserver (tkr) | 994 | 820 | 648 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 192 | 288 | 384 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 217 | 3 064 | 2 637 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 116 | 5 450 | 4 693 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 25 | 25 | 23 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 070 | 791 | 871 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.9% | 2.7% | 4.0% |
Soliditet | 39.7% | 34.3% | 31.8% |
Kassalikviditet | 170.8% | 158.9% | 159.3% |
Mitt Gastronomi AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Såni AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och därmed förenlig verksamhet.