Bolaget ska bedriva handel med livsmedel och köksutrustning, bedriva cateringverksamhet, utbildning och rådgivningsverksamhet inom restaurangområdet, arrangera mat och vinprovningar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 038 | 3 088 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 77 | -318 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 76 | -327 |
Årets resultat (tkr) | 59 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 430 | 1 232 |
Antal anställda | 1 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 038 | 3 088 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 77 | -318 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 76 | -327 |
Årets resultat (tkr) | 59 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 560 | 482 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 870 | 750 |
Tillgångar (tkr) | 1 430 | 1 232 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 110 | 51 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 098 | 888 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 222 | 293 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 430 | 1 232 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 038 | 1 544 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 3.8% | -10.3% |
Soliditet | 7.7% | 4.1% |
Kassalikviditet | 219.4% | 186.0% |
Bolaget ska bedriva handel med livsmedel och köksutrustning, bedriva cateringverksamhet, utbildning och rådgivningsverksamhet inom restaurangområdet, arrangera mat och vinprovningar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.