Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang- och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen, liksom att äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
2023-11* | 2022-11* | 2021-11* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 729 | 14 001 | 13 372 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 24 | 1 572 | 2 753 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 961 | 1 891 | 2 722 |
Årets resultat (tkr) | 1 953 | 1 563 | 2 128 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 124 | 2 852 | 3 149 |
Antal anställda | 10 | 10 | 9 |
2023-11* | 2022-11* | 2021-11* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 729 | 14 001 | 13 372 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 24 | 1 572 | 2 753 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 961 | 1 891 | 2 722 |
Årets resultat (tkr) | 1 953 | 1 563 | 2 128 |
TILLGÅNGAR | 2023-11* | 2022-11* | 2021-11* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 301 | 1 466 | 1 487 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 823 | 1 386 | 1 663 |
Tillgångar (tkr) | 5 124 | 2 852 | 3 149 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-11* | 2022-11* | 2021-11* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 007 | 1 844 | 2 181 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 508 | 91 | 41 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 610 | 917 | 927 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 124 | 2 852 | 3 149 |
2023-11* | 2022-11* | 2021-11* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 500 | 1 790 | 1 900 |
2023-11* | 2022-11* | 2021-11* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 373 | 1 400 | 1 486 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.2% | 11.2% | 20.6% |
Soliditet | 58.7% | 64.7% | 69.3% |
Kassalikviditet | 93.8% | 142.6% | 163.2% |
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang- och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen, liksom att äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.