Aktiebolaget ska bedriva restaurang och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamheter.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 57 774 | 45 699 | 42 668 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 20 271 | 15 446 | 12 996 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 20 111 | 15 409 | 12 974 |
Årets resultat (tkr) | 6 110 | 9 171 | 8 306 |
Summa tillgångar (tkr) | 49 195 | 37 943 | 24 752 |
Antal anställda | 56 | 40 | 30 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 57 774 | 45 699 | 42 668 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 20 271 | 15 446 | 12 996 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 20 111 | 15 409 | 12 974 |
Årets resultat (tkr) | 6 110 | 9 171 | 8 306 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 472 | 447 | 584 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 45 723 | 37 497 | 24 169 |
Tillgångar (tkr) | 49 195 | 37 943 | 24 752 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 23 737 | 17 627 | 8 456 |
Obeskattade reserver (tkr) | 11 980 | 9 627 | 5 766 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 699 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 11 779 | 10 690 | 10 530 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 49 195 | 37 943 | 24 752 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 56 | 40 | 30 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 032 | 1 142 | 1 422 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 35.1% | 33.8% | 30.5% |
Soliditet | 65.8% | 64.7% | 50.9% |
Kassalikviditet | 388.2% | 350.8% | 229.5% |
Måltidsfabriken AB ingår i en koncern med 7 bolag. Koncernmoderbolag är Rasouli Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Aktiebolaget ska bedriva restaurang och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamheter.