Företaget ska bedriva restaurangverksamhet och catering Företaget ska bedriva caféverksamhet Företaget ska bedriva gårdsbutik med försäljning av egentillverkade livsmedel och importerade livsmedel Företaget ska bedriva pastatillverkning Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och destinationsutveckling
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 699 | 967 | 503 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 13 | 184 | -282 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 13 | 170 | -298 |
Årets resultat (tkr) | 13 | 170 | -298 |
Summa tillgångar (tkr) | 849 | 406 | 498 |
Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 699 | 967 | 503 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 13 | 184 | -282 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 13 | 170 | -298 |
Årets resultat (tkr) | 13 | 170 | -298 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 224 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 625 | 406 | 498 |
Tillgångar (tkr) | 849 | 406 | 498 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 298 | 285 | 115 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 442 | 100 | 310 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 109 | 20 | 73 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 849 | 406 | 498 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 850 | 967 | 503 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.8% | 19.0% | -56.1% |
Soliditet | 35.1% | 70.2% | 23.1% |
Kassalikviditet | 573.4% | 2030.0% | 682.2% |
Företaget ska bedriva restaurangverksamhet och catering Företaget ska bedriva caféverksamhet Företaget ska bedriva gårdsbutik med försäljning av egentillverkade livsmedel och importerade livsmedel Företaget ska bedriva pastatillverkning Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och destinationsutveckling