Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, konferens- och catering-verksamhet egen restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, produktion och försäljning av livsmedel i övrigt samt därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 484 | 4 162 | 3 882 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -195 | 462 | 325 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -196 | 462 | 324 |
Årets resultat (tkr) | -21 | 122 | 253 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 501 | 2 564 | 2 489 |
Antal anställda | 2 | 4 | 4 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 484 | 4 162 | 3 882 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -195 | 462 | 325 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -196 | 462 | 324 |
Årets resultat (tkr) | -21 | 122 | 253 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 839 | 1 773 | 1 750 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 662 | 791 | 739 |
Tillgångar (tkr) | 1 501 | 2 564 | 2 489 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 499 | 519 | 397 |
Obeskattade reserver (tkr) | 174 | -126 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 926 | 1 475 | 1 675 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 76 | 395 | 543 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 501 | 2 564 | 2 489 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 4 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 242 | 1 041 | 971 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -7.8% | 11.1% | 8.4% |
Soliditet | 33.2% | 25.1% | 12.3% |
Kassalikviditet | 871.0% | 195.7% | 132.8% |
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, konferens- och catering-verksamhet egen restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, produktion och försäljning av livsmedel i övrigt samt därmed förenlig verksamhet.