Bolaget ska bedriva catering och restaurangverksamhet och konsultationer inom matupplevelser samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 872 | 4 127 | 4 540 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 591 | 47 | -50 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 591 | 46 | -51 |
Årets resultat (tkr) | 408 | 120 | -3 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 303 | 1 287 | 1 196 |
Antal anställda | 6 | 4 | 6 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 872 | 4 127 | 4 540 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 591 | 47 | -50 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 591 | 46 | -51 |
Årets resultat (tkr) | 408 | 120 | -3 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 784 | 290 | 366 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 519 | 997 | 830 |
Tillgångar (tkr) | 2 303 | 1 287 | 1 196 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 699 | 291 | 171 |
Obeskattade reserver (tkr) | 109 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 | 1 | 1 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 603 | 995 | 915 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 303 | 1 287 | 1 196 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 640 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 4 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 145 | 1 032 | 757 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.6% | 1.1% | -1.1% |
Soliditet | 30.4% | 22.6% | 20.9% |
Kassalikviditet | 89.7% | 96.2% | 83.7% |
Bolaget ska bedriva catering och restaurangverksamhet och konsultationer inom matupplevelser samt därmed förenlig verksamhet.