Restaurangverksamhet: Krog med serveringstillstånd, catering, pop-ups Nöje: Artistbokningar, eventplaneringar. Konsultation och utbildning: Konsultation såsom konceptutveckling, bemanning och optimering inom andra restaurang- och nöjesverksamheter. Föreläsningar, matlagningskursedr
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 249 | 190 | 64 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 19 | 10 | -43 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 19 | 10 | -44 |
Årets resultat (tkr) | 18 | 10 | -41 |
Summa tillgångar (tkr) | 114 | 148 | 86 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 249 | 190 | 64 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 19 | 10 | -43 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 19 | 10 | -44 |
Årets resultat (tkr) | 18 | 10 | -41 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 44 | 49 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 114 | 104 | 37 |
Tillgångar (tkr) | 114 | 148 | 86 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 105 | 86 | 76 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 10 | 61 | 9 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 114 | 148 | 86 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 7.6% | 5.3% | -67.2% |
Soliditet | 92.1% | 58.1% | 88.4% |
Kassalikviditet | 1140.0% | 170.5% | 411.1% |
Restaurangverksamhet: Krog med serveringstillstånd, catering, pop-ups Nöje: Artistbokningar, eventplaneringar. Konsultation och utbildning: Konsultation såsom konceptutveckling, bemanning och optimering inom andra restaurang- och nöjesverksamheter. Föreläsningar, matlagningskursedr