Bolaget ska driva restaurang-, café-, festvånings- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 996 | 25 452 | 16 306 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 190 | -117 | -1 628 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 204 | -154 | -1 639 |
Årets resultat (tkr) | -1 204 | 267 | -1 639 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 184 | 5 931 | 5 015 |
Antal anställda | 15 | 13 | 10 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 996 | 25 452 | 16 306 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 190 | -117 | -1 628 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 204 | -154 | -1 639 |
Årets resultat (tkr) | -1 204 | 267 | -1 639 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 081 | 2 330 | 2 675 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 103 | 3 600 | 2 340 |
Tillgångar (tkr) | 5 184 | 5 931 | 5 015 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 141 | 1 344 | 577 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 043 | 4 586 | 4 437 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 184 | 5 931 | 5 015 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 13 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 800 | 1 958 | 1 631 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -4.4% | -0.5% | -10.0% |
Soliditet | 2.7% | 22.7% | 11.5% |
Kassalikviditet | 42.6% | 65.2% | 38.8% |
Restaurang Artilleriet AB ingår i en koncern med 3 bolag. Moderbolag är Atrium Holding Stockholm AB och koncernmoderbolag är Öhrn Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-04.
Bolaget ska driva restaurang-, café-, festvånings- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.