Företaget driver restaurangverksamhet. Lagar asiatisk mat med inriktning mot Japan. Japanska basvaror så som miso, soja, ris och vinäger kommer att vara grundpelare. Restaurangen kommer att servera en avsmakningsmeny ned ett starkt fokus på fisk och skaldjur. Skandinaviska råvaror kommer vara i fokus och förädlas av japanska tekniker så som fermentering, hängmörning samt preservering. Verksamheten kommer att servera alkoholhaltiga drycker och specialisera sig på japansk saké samt viner.
2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 253 | 2 286 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 20 | -113 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 20 | -113 |
Årets resultat (tkr) | 20 | -113 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 308 | 2 245 |
Antal anställda | 4 | 2 |
2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 253 | 2 286 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 20 | -113 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 20 | -113 |
Årets resultat (tkr) | 20 | -113 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 510 | 1 781 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 798 | 464 |
Tillgångar (tkr) | 2 308 | 2 245 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 52 | 32 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 926 | 2 046 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 329 | 167 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 308 | 2 245 |
2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|
Antal anställda | 4 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 063 | 1 143 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 0.5% | -4.9% |
Soliditet | 2.3% | 1.4% |
Kassalikviditet | 194.5% | 204.8% |
Företaget driver restaurangverksamhet. Lagar asiatisk mat med inriktning mot Japan. Japanska basvaror så som miso, soja, ris och vinäger kommer att vara grundpelare. Restaurangen kommer att servera en avsmakningsmeny ned ett starkt fokus på fisk och skaldjur. Skandinaviska råvaror kommer vara i fokus och förädlas av japanska tekniker så som fermentering, hängmörning samt preservering. Verksamheten kommer att servera alkoholhaltiga drycker och specialisera sig på japansk saké samt viner.