Målet med bolagets verksamhet är att laga och servera den bästa risotto och främja konsumtionen av risotto i Sverige. Genom att öppna risottorestauranger, franchise restaurang koncept och sälja livsmedelsprodukter under eget varumärke.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 | 44 | 1 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 8 | 14 | -8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 | 14 | -8 |
Årets resultat (tkr) | 8 | 14 | -8 |
Summa tillgångar (tkr) | 57 | 49 | 28 |
Antal anställda |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 | 44 | 1 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 8 | 14 | -8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 | 14 | -8 |
Årets resultat (tkr) | 8 | 14 | -8 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 57 | 49 | 28 |
Tillgångar (tkr) | 57 | 49 | 28 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 50 | 42 | 27 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 8 | 8 | 1 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 57 | 49 | 28 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 44.4% | 31.8% | -800.0% |
Soliditet | 87.7% | 85.7% | 96.4% |
Kassalikviditet | 712.5% | 612.5% | 2800.0% |
Målet med bolagets verksamhet är att laga och servera den bästa risotto och främja konsumtionen av risotto i Sverige. Genom att öppna risottorestauranger, franchise restaurang koncept och sälja livsmedelsprodukter under eget varumärke.