Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva investmentverksamhet och konceptskapande verksamhet inom restaurangindustrin samt därmed förenlig verksmhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 001 | 371 | 123 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 935 | -1 682 | -207 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 069 | -2 480 | 1 772 |
Årets resultat (tkr) | 749 | -171 | 1 763 |
Summa tillgångar (tkr) | 28 483 | 27 291 | 20 815 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 001 | 371 | 123 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 935 | -1 682 | -207 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 069 | -2 480 | 1 772 |
Årets resultat (tkr) | 749 | -171 | 1 763 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 25 705 | 21 940 | 11 007 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 778 | 5 351 | 9 808 |
Tillgångar (tkr) | 28 483 | 27 291 | 20 815 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 20 948 | 20 198 | 20 370 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 6 863 | 6 863 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 673 | 230 | 446 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 28 483 | 27 291 | 20 815 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 93.4% | -453.4% | -168.3% |
Soliditet | 73.5% | 74.0% | 97.9% |
Kassalikviditet | 412.8% | 2326.5% | 2199.1% |
Sharro Invest AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 6 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva investmentverksamhet och konceptskapande verksamhet inom restaurangindustrin samt därmed förenlig verksmhet.