Bolaget ska bedriva följande verksamheter: 1) restaurangverksamhet i kedjeform 2) utvecklingsarbete rörande koncept inom mat och dryck 3) konsultverksamhet inom mat och dryck Bolaget skall som grund producera högklassiga tjänster och produkter inom de områden bolaget är verksamt.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 811 | 9 954 | 6 127 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 271 | -1 757 | -1 292 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 490 | -1 810 | -1 330 |
Årets resultat (tkr) | -3 490 | -1 810 | -1 330 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 633 | 6 084 | 8 230 |
Antal anställda | 15 | 9 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 811 | 9 954 | 6 127 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 271 | -1 757 | -1 292 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 490 | -1 810 | -1 330 |
Årets resultat (tkr) | -3 490 | -1 810 | -1 330 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 465 | 5 329 | 6 591 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 167 | 755 | 1 639 |
Tillgångar (tkr) | 8 633 | 6 084 | 8 230 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 193 | 1 359 | 2 964 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | 824 | 1 030 | |
Långfristiga skulder (tkr) | 1 468 | 1 440 | 288 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 971 | 2 461 | 3 948 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 633 | 6 084 | 8 230 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 9 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 321 | 1 106 | 1 021 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -16.5% | -17.6% | -21.1% |
Soliditet | 2.2% | 22.3% | 36.0% |
Kassalikviditet | 13.8% | 27.0% | 39.9% |
Bolaget ska bedriva följande verksamheter: 1) restaurangverksamhet i kedjeform 2) utvecklingsarbete rörande koncept inom mat och dryck 3) konsultverksamhet inom mat och dryck Bolaget skall som grund producera högklassiga tjänster och produkter inom de områden bolaget är verksamt.