Restaurangverksamhet.
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 831 | 1 056 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 35 | -205 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | -206 |
Årets resultat (tkr) | 28 | -206 |
Summa tillgångar (tkr) | 115 | 91 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 831 | 1 056 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 35 | -205 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | -206 |
Årets resultat (tkr) | 28 | -206 |
TILLGÅNGAR | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 115 | 91 |
Tillgångar (tkr) | 115 | 91 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -143 | -195 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 258 | 286 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 115 | 91 |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 831 | 1 056 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 4.2% | -19.4% |
Soliditet | -124.3% | -214.3% |
Kassalikviditet | 26.7% | 17.1% |
Restaurangverksamhet.