Bolaget ska bedriva verksamhet inom gastronomi, restaurangverksamhet och cateringsverksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultation inom gastronomi samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 919 | 7 419 | 7 083 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 411 | -499 | 154 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 407 | -464 | 136 |
Årets resultat (tkr) | 389 | -378 | 64 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 461 | 1 404 | 1 521 |
Antal anställda | 6 | 7 | 6 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 919 | 7 419 | 7 083 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 411 | -499 | 154 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 407 | -464 | 136 |
Årets resultat (tkr) | 389 | -378 | 64 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 180 | 206 | 244 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 281 | 1 197 | 1 277 |
Tillgångar (tkr) | 1 461 | 1 404 | 1 521 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 520 | 131 | 258 |
Obeskattade reserver (tkr) | 86 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 941 | 1 273 | 1 176 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 461 | 1 404 | 1 521 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 7 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 320 | 1 060 | 1 181 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.2% | -6.7% | 2.2% |
Soliditet | 35.6% | 9.3% | 21.0% |
Kassalikviditet | 127.1% | 87.3% | 106.0% |
Bolaget ska bedriva verksamhet inom gastronomi, restaurangverksamhet och cateringsverksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultation inom gastronomi samt därmed förenlig verksamhet.