Bolaget ska bedriva verksamhet inom gastronomi, restaurangverksamhet och cateringsverksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultation inom gastronomi samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 419 | 7 083 | 4 701 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -499 | 154 | 131 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -464 | 136 | 117 |
Årets resultat (tkr) | -378 | 64 | 90 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 404 | 1 521 | 1 190 |
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 419 | 7 083 | 4 701 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -499 | 154 | 131 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -464 | 136 | 117 |
Årets resultat (tkr) | -378 | 64 | 90 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 206 | 244 | 111 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 197 | 1 277 | 1 080 |
Tillgångar (tkr) | 1 404 | 1 521 | 1 190 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 131 | 258 | 194 |
Obeskattade reserver (tkr) | 86 | 42 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 273 | 1 176 | 954 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 404 | 1 521 | 1 190 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 060 | 1 181 | 784 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -6.7% | 2.2% | 2.8% |
Soliditet | 9.3% | 21.0% | 18.8% |
Kassalikviditet | 87.3% | 106.0% | 111.4% |
Bolaget ska bedriva verksamhet inom gastronomi, restaurangverksamhet och cateringsverksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultation inom gastronomi samt därmed förenlig verksamhet.