Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurang, deli, catering och caféverksamhet samt konsultationer därikring, samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 434 | 8 192 | 8 146 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 282 | 392 | 1 360 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 267 | 378 | 1 349 |
Årets resultat (tkr) | -11 | 175 | 709 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 788 | 2 518 | 3 977 |
Antal anställda | 12 | 12 | 11 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 434 | 8 192 | 8 146 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 282 | 392 | 1 360 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 267 | 378 | 1 349 |
Årets resultat (tkr) | -11 | 175 | 709 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 202 | 194 | 212 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 586 | 2 324 | 3 765 |
Tillgångar (tkr) | 2 788 | 2 518 | 3 977 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 294 | 305 | 1 961 |
Obeskattade reserver (tkr) | 314 | 899 | 819 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 036 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 142 | 1 314 | 1 197 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 788 | 2 518 | 3 977 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 12 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 786 | 683 | 741 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.0% | 4.8% | 16.7% |
Soliditet | 18.6% | 37.8% | 64.1% |
Kassalikviditet | 220.8% | 173.3% | 310.4% |
Stockholms Burgers Vs Burritos AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är La Mesa AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurang, deli, catering och caféverksamhet samt konsultationer därikring, samt därmed förenlig verksamhet.