Bolaget skall bedriva arkitetkverksamhet med fastighets- och projektutveckling, inredning och design, restaurang- och cateringverksamhet, försäljning av livsmedel i butik, import och export av livsmedel, uthyrning av personal inom restaurang och servering, producera litteratur inom mat och dryck samt äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 530 | 1 367 | 1 215 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 346 | 171 | 44 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 36 | 171 | 566 |
Årets resultat (tkr) | 27 | 129 | 557 |
Summa tillgångar (tkr) | 705 | 790 | 865 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 530 | 1 367 | 1 215 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 346 | 171 | 44 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 36 | 171 | 566 |
Årets resultat (tkr) | 27 | 129 | 557 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 68 | 25 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 637 | 765 | 865 |
Tillgångar (tkr) | 705 | 790 | 865 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 445 | 567 | 689 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 69 | 71 | 47 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 191 | 151 | 129 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 705 | 790 | 865 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 | 150 | 250 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 530 | 1 367 | 1 215 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.6% | 12.5% | 3.6% |
Soliditet | 63.1% | 71.8% | 79.7% |
Kassalikviditet | 333.5% | 506.6% | 670.5% |
Bolaget skall bedriva arkitetkverksamhet med fastighets- och projektutveckling, inredning och design, restaurang- och cateringverksamhet, försäljning av livsmedel i butik, import och export av livsmedel, uthyrning av personal inom restaurang och servering, producera litteratur inom mat och dryck samt äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.