Verksamheten syftar till att bedriva försäljning av traditionella japanska maträtter, både sushi och diverse varmrätter. Fokus kommer ligga på färska råvaror och traditionell tillagning. Verksamheten kommer erbjuda kunderna både servering och avhämtning.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 459 | 1 806 | 760 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 493 | 405 | -99 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 493 | 405 | -99 |
Årets resultat (tkr) | 391 | 341 | -99 |
Summa tillgångar (tkr) | 702 | 610 | 623 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 459 | 1 806 | 760 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 493 | 405 | -99 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 493 | 405 | -99 |
Årets resultat (tkr) | 391 | 341 | -99 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 206 | 309 | 412 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 496 | 301 | 211 |
Tillgångar (tkr) | 702 | 610 | 623 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 559 | 267 | 26 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 143 | 342 | 596 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 702 | 610 | 623 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 | 100 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 459 | 760 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 20.1% | 22.4% | -13.0% |
Soliditet | 79.6% | 43.8% | 4.2% |
Kassalikviditet | 346.9% | 88.0% | 35.4% |
Verksamheten syftar till att bedriva försäljning av traditionella japanska maträtter, både sushi och diverse varmrätter. Fokus kommer ligga på färska råvaror och traditionell tillagning. Verksamheten kommer erbjuda kunderna både servering och avhämtning.