Föremålet för bolagets verksamhet är i huvudsak konsult- och cateringverksamhet bestående av matlagning, receptutveckling, gästspel och föreläsningar inom matlagning och dryck. Bolaget kommer bedriva event för både privatpersoner & företag med matlagning, matlagningskurser i slutna sällskap, matfotografering och matstyling för reklam och redaktionellt arbete. Bolaget kommer även att handla med värdepapper, bedriva handel av matsal- och köksutrustning, handla med fastigheter och dess underhåll samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 426 | 820 | 317 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -985 | 124 | 115 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 014 | 84 | 114 |
Årets resultat (tkr) | -966 | 50 | 69 |
Summa tillgångar (tkr) | 973 | 879 | 172 |
Antal anställda | 2 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 426 | 820 | 317 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -985 | 124 | 115 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 014 | 84 | 114 |
Årets resultat (tkr) | -966 | 50 | 69 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 714 | 290 | 50 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 259 | 589 | 122 |
Tillgångar (tkr) | 973 | 879 | 172 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 28 | 144 | 94 |
Obeskattade reserver (tkr) | 48 | 27 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 400 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 945 | 287 | 51 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 973 | 879 | 172 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 1 213 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -40.6% | 15.1% | 36.3% |
Soliditet | 2.9% | 20.3% | 66.0% |
Kassalikviditet | 27.4% | 205.2% | 239.2% |
Föremålet för bolagets verksamhet är i huvudsak konsult- och cateringverksamhet bestående av matlagning, receptutveckling, gästspel och föreläsningar inom matlagning och dryck. Bolaget kommer bedriva event för både privatpersoner & företag med matlagning, matlagningskurser i slutna sällskap, matfotografering och matstyling för reklam och redaktionellt arbete. Bolaget kommer även att handla med värdepapper, bedriva handel av matsal- och köksutrustning, handla med fastigheter och dess underhåll samt därmed förenlig verksamhet.