Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet och annan därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 347 | 24 178 | 21 161 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 636 | 9 386 | 7 077 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 9 684 | 9 375 | 7 076 |
Årets resultat (tkr) | 7 681 | 8 066 | 5 552 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 025 | 12 071 | 14 821 |
Antal anställda | 12 | 12 | 12 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 347 | 24 178 | 21 161 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 636 | 9 386 | 7 077 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 9 684 | 9 375 | 7 076 |
Årets resultat (tkr) | 7 681 | 8 066 | 5 552 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 825 | 1 614 | 2 421 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 10 199 | 10 457 | 12 401 |
Tillgångar (tkr) | 11 025 | 12 071 | 14 821 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 7 823 | 8 143 | 9 976 |
Obeskattade reserver (tkr) | 807 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 201 | 3 928 | 4 038 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 025 | 12 071 | 14 821 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 7 700 | 8 000 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 12 | 12 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 112 | 2 015 | 1 763 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 38.0% | 38.8% | 33.4% |
Soliditet | 71.0% | 67.5% | 71.2% |
Kassalikviditet | 308.6% | 265.0% | 305.9% |
Takame AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Kai Yue Invest AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-06.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet och annan därmed förenlig verksamhet.