Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhetsförvaltning inom restaurangbranschen samt att äga och förvalta, aktier i dotterbolag, lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 558 | 1 487 | 1 395 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 377 | 419 | 524 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 449 | 435 | 521 |
Årets resultat (tkr) | 278 | 345 | 413 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 258 | 622 | 637 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 558 | 1 487 | 1 395 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 377 | 419 | 524 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 449 | 435 | 521 |
Årets resultat (tkr) | 278 | 345 | 413 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 258 | 622 | 637 |
Tillgångar (tkr) | 3 258 | 622 | 637 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 328 | 608 | 463 |
Obeskattade reserver (tkr) | 100 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 830 | 14 | 174 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 258 | 622 | 637 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 559 | 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 66.8% | 28.2% | 37.6% |
Soliditet | 12.3% | 97.8% | 72.7% |
Kassalikviditet | 115.1% | 4442.9% | 366.1% |
Tema 55 AB ingår i en koncern med 6 bolag. Moderbolag är Irma AB och koncernmoderbolag är Royce Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhetsförvaltning inom restaurangbranschen samt att äga och förvalta, aktier i dotterbolag, lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.