Aktiebolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, livsmedelsproduktion, kurser i matlagning, organisationsutveckling och utbildning inom restaurangbranschen, frukt- och grönsaksodling, förädling av livsmedelsprodukter, uthyrning av personal inom restaurangbranschen, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.
Vad betyder det här?| 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 54 | ||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 19 | ||
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 19 | ||
| Årets resultat (tkr) | 11 | ||
| Summa tillgångar (tkr) | 71 | 50 | 50 |
| Antal anställda | 1 |
| 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 54 | ||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 19 | ||
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 19 | ||
| Årets resultat (tkr) | 11 |
| TILLGÅNGAR | 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | |||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 71 | 50 | 50 |
| Tillgångar (tkr) | 71 | 50 | 50 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 61 | 50 | 50 |
| Obeskattade reserver (tkr) | 5 | ||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 5 | ||
| Skulder och eget kapital (tkr) | 71 | 50 | 50 |
| 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 1 | ||
| Omsättning per anställd (tkr) | 54 | ||
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 35.2% | 0.0% | 0.0% |
| Soliditet | 91.0% | 100.0% | 100.0% |
| Kassalikviditet | 1420.0% | 0.0% | 0.0% |
Aktiebolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, livsmedelsproduktion, kurser i matlagning, organisationsutveckling och utbildning inom restaurangbranschen, frukt- och grönsaksodling, förädling av livsmedelsprodukter, uthyrning av personal inom restaurangbranschen, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.