Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt författare av kokböcker, receptskrivare, leda mat- och dryckeskurs, hålla föredrag och vara konferencier inom mat och dryck, cateringverksamhet, uthyrning av personal, driva restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 161 | 805 | 702 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 482 | 310 | 274 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 482 | 310 | 273 |
Årets resultat (tkr) | 380 | 245 | 214 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 434 | 1 009 | 1 068 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 161 | 805 | 702 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 482 | 310 | 274 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 482 | 310 | 273 |
Årets resultat (tkr) | 380 | 245 | 214 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 434 | 1 009 | 1 068 |
Tillgångar (tkr) | 1 434 | 1 009 | 1 068 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 521 | 441 | 546 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 913 | 568 | 522 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 434 | 1 009 | 1 068 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 | 300 | 350 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 161 | 805 | 702 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 41.5% | 38.5% | 39.0% |
Soliditet | 36.3% | 43.7% | 51.1% |
Kassalikviditet | 157.1% | 177.6% | 204.6% |
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt författare av kokböcker, receptskrivare, leda mat- och dryckeskurs, hålla föredrag och vara konferencier inom mat och dryck, cateringverksamhet, uthyrning av personal, driva restaurang samt därmed förenlig verksamhet.