Bolaget skall bedriva restaurang, bar, festvåning- och cateringverksamhet och även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 27 157 | 26 944 | 21 770 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 616 | -1 960 | -65 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 672 | -1 960 | -80 |
Årets resultat (tkr) | 4 898 | 40 | -80 |
Summa tillgångar (tkr) | 10 787 | 7 569 | 8 200 |
Antal anställda | 21 | 21 | 16 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 27 157 | 26 944 | 21 770 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -3 616 | -1 960 | -65 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 672 | -1 960 | -80 |
Årets resultat (tkr) | 4 898 | 40 | -80 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 8 093 | 2 753 | 2 281 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 693 | 4 816 | 5 920 |
Tillgångar (tkr) | 10 787 | 7 569 | 8 200 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 5 804 | 906 | 866 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 983 | 6 664 | 7 334 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 10 787 | 7 569 | 8 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 7 654 | 8 015 | 5 713 |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 2 974 | 2 862 | 2 108 |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 5 600 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 21 | 21 | 16 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 293 | 1 283 | 1 361 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 506 | 518 | 489 |
Vinstmarginal | -13.3% | -7.3% | -0.3% |
Soliditet | 53.8% | 12.0% | 10.6% |
Kassalikviditet | 45.8% | 66.8% | 76.1% |
Tryffeltigern AB ingår i en koncern med 8 bolag. Koncernmoderbolag är Frantzén Productions AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang, bar, festvåning- och cateringverksamhet och även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.