Bolaget ska huvudsakligen bedriva restaurang inom det vegetariska och veganska köket. Därtill erbjuder verksamheten catering samt tillverkning och försäljning av egentillverkade växtbaserade matprodukter. Utöver den primära restaurangverksamheten kommer bolaget även erbjuda matlagningskurser och matkonsulttjänster såsom menyutveckling och fotostyling både för privatpersoner och företag.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 693 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -600 | -219 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -637 | -224 |
Årets resultat (tkr) | -637 | -224 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 211 | 1 072 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 693 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -600 | -219 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -637 | -224 |
Årets resultat (tkr) | -637 | -224 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 627 | 787 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 584 | 285 |
Tillgångar (tkr) | 1 211 | 1 072 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 34 | 31 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 118 | 286 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 059 | 755 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 211 | 1 072 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | -10.5% | 0.0% |
Soliditet | 2.8% | 2.9% |
Kassalikviditet | 49.5% | 37.8% |
Bolaget ska huvudsakligen bedriva restaurang inom det vegetariska och veganska köket. Därtill erbjuder verksamheten catering samt tillverkning och försäljning av egentillverkade växtbaserade matprodukter. Utöver den primära restaurangverksamheten kommer bolaget även erbjuda matlagningskurser och matkonsulttjänster såsom menyutveckling och fotostyling både för privatpersoner och företag.