Konsulttjänster till restauranger och företag inom besöksnäringen som vill utveckla den Småländska och lokala maten som en del av upplevelsen. Konsulttjänster och utbildning till livsmedelsföretag för utveckling av lokala- och regionala produkter, marknadsföring samt försäljning. Erbjuda konsulttjänster som utbildning i matlagning eller kockuppdrag med Småländsk- och lokal mat som bas. Konsulttjänster för turistkoncept och event med Småländsk och lokal mat.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 326 | 1 779 | 772 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 24 | 327 | 12 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 24 | 325 | 11 |
Årets resultat (tkr) | 19 | 194 | 9 |
Summa tillgångar (tkr) | 564 | 580 | 471 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 326 | 1 779 | 772 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 24 | 327 | 12 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 24 | 325 | 11 |
Årets resultat (tkr) | 19 | 194 | 9 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 199 | 235 | 79 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 365 | 346 | 393 |
Tillgångar (tkr) | 564 | 580 | 471 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 318 | 300 | 106 |
Obeskattade reserver (tkr) | 101 | 101 | 20 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 130 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 145 | 180 | 216 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 564 | 580 | 471 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 326 | 1 779 | 772 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.8% | 18.4% | 1.6% |
Soliditet | 69.3% | 64.3% | 25.6% |
Kassalikviditet | 251.7% | 192.2% | 181.9% |
Konsulttjänster till restauranger och företag inom besöksnäringen som vill utveckla den Småländska och lokala maten som en del av upplevelsen. Konsulttjänster och utbildning till livsmedelsföretag för utveckling av lokala- och regionala produkter, marknadsföring samt försäljning. Erbjuda konsulttjänster som utbildning i matlagning eller kockuppdrag med Småländsk- och lokal mat som bas. Konsulttjänster för turistkoncept och event med Småländsk och lokal mat.