Bolaget ska bedriva restaurang- och kaféverksamhet. Sommelier-, vin- och dryckeskonsult som anordnar provningar. Butiksverksamhet - försäljning av lokalt mathantverk (eget & andras), konst och annat hantverk samt produkter relaterade till verksamheten såsom vinglas, vinöppnare och presentartiklar. Samt därmed förenlig verksamhet.
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 983 | 5 551 | 4 926 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 236 | 201 | 531 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 232 | 192 | 531 |
Årets resultat (tkr) | 161 | 117 | 418 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 421 | 2 013 | 1 487 |
Antal anställda | 5 | 6 | 7 |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 983 | 5 551 | 4 926 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 236 | 201 | 531 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 232 | 192 | 531 |
Årets resultat (tkr) | 161 | 117 | 418 |
TILLGÅNGAR | 2024-03* | 2023-03* | 2022-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 529 | 562 | 407 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 892 | 1 451 | 1 080 |
Tillgångar (tkr) | 2 421 | 2 013 | 1 487 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-03* | 2023-03* | 2022-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 825 | 664 | 546 |
Obeskattade reserver (tkr) | 60 | 40 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 108 | 455 | 393 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 428 | 854 | 547 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 421 | 2 013 | 1 487 |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 6 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 197 | 925 | 704 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.9% | 3.6% | 10.8% |
Soliditet | 35.9% | 34.4% | 36.7% |
Kassalikviditet | 92.1% | 125.4% | 141.1% |
Bolaget ska bedriva restaurang- och kaféverksamhet. Sommelier-, vin- och dryckeskonsult som anordnar provningar. Butiksverksamhet - försäljning av lokalt mathantverk (eget & andras), konst och annat hantverk samt produkter relaterade till verksamheten såsom vinglas, vinöppnare och presentartiklar. Samt därmed förenlig verksamhet.