Sjukvård. Rådgivning inom försäkringsmedicin, idrottsmedicin och resemedicin. Konsult- och utbildningsverksamhet inom medicin, friskvård, ledarskap och organisationsutveckling samt catering i samband med utbildningsaktiviteter. Utvecklingsarbete och innovation inom verksamhetsområdet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 130 | 52 | 272 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 56 | -29 | 137 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 66 | -29 | 137 |
Årets resultat (tkr) | 55 | -29 | 105 |
Summa tillgångar (tkr) | 702 | 585 | 676 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 130 | 52 | 272 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 56 | -29 | 137 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 66 | -29 | 137 |
Årets resultat (tkr) | 55 | -29 | 105 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 702 | 585 | 676 |
Tillgångar (tkr) | 702 | 585 | 676 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 387 | 331 | 360 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 316 | 254 | 316 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 702 | 585 | 676 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 43.1% | -55.8% | 50.4% |
Soliditet | 55.1% | 56.6% | 53.3% |
Kassalikviditet | 222.2% | 230.3% | 213.9% |
Sjukvård. Rådgivning inom försäkringsmedicin, idrottsmedicin och resemedicin. Konsult- och utbildningsverksamhet inom medicin, friskvård, ledarskap och organisationsutveckling samt catering i samband med utbildningsaktiviteter. Utvecklingsarbete och innovation inom verksamhetsområdet.