Bolaget bedriver innovationsverksamhet med fokus på hållbarhet, mat och odling. Bolaget driver egen gård med livsmedelsproduktion, restaurang- och mötesverksamhet, konsultuppdrag, utbildningar och mediaproduktion.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 944 | 5 956 | 6 914 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 489 | 101 | 275 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 | -270 | -107 |
Årets resultat (tkr) | 1 | -270 | -20 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 958 | 12 415 | 13 059 |
Antal anställda | 3 | 4 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 944 | 5 956 | 6 914 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 489 | 101 | 275 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 | -270 | -107 |
Årets resultat (tkr) | 1 | -270 | -20 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 11 225 | 11 478 | 11 429 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 733 | 937 | 1 631 |
Tillgångar (tkr) | 11 958 | 12 415 | 13 059 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 605 | 604 | 875 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 10 385 | 10 765 | 10 831 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 968 | 1 046 | 1 354 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 958 | 12 415 | 13 059 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 4 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 648 | 1 489 | 1 152 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.9% | 1.7% | 4.0% |
Soliditet | 5.1% | 4.9% | 6.7% |
Kassalikviditet | 75.7% | 89.6% | 120.5% |
Bolaget bedriver innovationsverksamhet med fokus på hållbarhet, mat och odling. Bolaget driver egen gård med livsmedelsproduktion, restaurang- och mötesverksamhet, konsultuppdrag, utbildningar och mediaproduktion.