Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet samt försäljning av delikatesser i egen butik. Bolaget skall även bedriva arrangemang och matinspiration som innefattar utbildning samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 187 | 5 869 | 2 987 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -134 | 770 | 516 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -134 | 769 | 515 |
Årets resultat (tkr) | -6 | 457 | 352 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 224 | 1 608 | 839 |
Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 187 | 5 869 | 2 987 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -134 | 770 | 516 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -134 | 769 | 515 |
Årets resultat (tkr) | -6 | 457 | 352 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 360 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 864 | 1 608 | 839 |
Tillgångar (tkr) | 3 224 | 1 608 | 839 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 478 | 834 | 377 |
Obeskattade reserver (tkr) | 193 | 321 | 129 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 250 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 303 | 453 | 334 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 224 | 1 608 | 839 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 350 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 031 | 1 174 | 597 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.2% | 13.1% | 17.3% |
Soliditet | 19.1% | 66.2% | 56.0% |
Kassalikviditet | 60.5% | 336.2% | 228.7% |
Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet samt försäljning av delikatesser i egen butik. Bolaget skall även bedriva arrangemang och matinspiration som innefattar utbildning samt därmed förenlig verksamhet.