facebook_pixelHästskovägen 21 Gävleborgs Län, Åshammar - hitta.se
Hitta.se

Hästskovägen 21

812 51 Åshammar, Sandviken Gävleborgs Län

Adress i Ovansjö i Åshammar i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hästskovägen 21.

Hitta hit

En villa byggd 1971

På adressen finns en villa byggd 1971. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ovansjö.

Värderingen är 8 846 kr/m²

Villan på Hästskovägen 21 värderas till ca 1 150 000 kr (8 846 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 150 000 kr

Bolån i Åshammar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Åshammar. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Åshammar

Tomten är ca 1328 kvadratmeter

Tomten, ÅSEN 54:34, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÅSEN 54:34 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ovansjö

Människorna i Ovansjö

Människorna i Ovansjö

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ovansjö bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Sandvikens kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (56%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 784 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 758 878 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Sandviken

För de som är folkbokförda på Hästskovägen 21 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+62%

Bostadsmarknaden i Ovansjö

Just nu finns 3 objekt till salu i Åshammar

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

6 899 meter från adressen ligger Grodan Föräldrakooperativet.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (137 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (249 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ovansjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:34

Inbrott i butik i Sandviken.

Polis beordras till ett pågående inbrott i en butik i Sandviken. När patruller anländer till platsen lämnar en bil platsen. När patrullerna försöker få stopp på bilen väljer föraren att försöka köra ifrån patrullerna. Ett förföljande inleds i riktning västerut, mot Storvik. I höjd med Kungsgården påträffas bilen övergiven. I den hittas en crossmotorcykel som misstänks vara stulen från butiken i Sandviken. Polisen har spärrat av brottsplatsen och ska genomföra en teknisk undersökning. Uppdatering klockan 09:20 Klockan 06:02 spårar en hundförare upp en misstänkt som gömmer sig i en lada. Mannen grips och förs till polisstation. Efter förhör beslutar åklagare vid Åklagarkammaren i Gävle att anhålla den misstänkte klockan 08:18. Polisen genomför teknisk undersökning av det beslagtagna fordonet som den misstänkte sprang ifrån och polisens tekniker undersöker brottsplatsen. En stulen motorcykel anträffad på fordonet som togs i beslag. Uppdatering 11:45 Klockan 10:02 ska en patrull kontrollera en bil på länsväg 282 i närheten av Marielund i Uppsala län. Bilen, och ytterligare en bil, väljer att försöka åka från patrullen. Kort därefter voltar en av bilarna och den andra bilen stannar i närheten av den andra bilen. I en av bilarna hittas två crossmotorcyklar som misstänks ha stulits vid inbrottet i Sandviken tidigare under morgonen. Tre män i 20-årsåldern, som färdats i bilarna, grips misstänkta för grov stöld. I samband med bärgningsarbetet är det helt stopp i trafiken i båda färdriktningarna.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:48

En man och en kvinna i 40-ärs åldern greps efter att de hade gjort inbrott i källaren på Björkgatan.

Boende på adressen larmar polisen efter att de hör konstiga ljud från källaren. Det har tidigare varit inbrott i källarförråden på adressen och det gjorde att de boende var uppmärksammade på vad som händer i området. Mannen och kvinnan greps när de bar på gods från inbrotten. Efter förhör blev både personerna anhållna av jouråklagare.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 01:15

Inbrott i två företagsbilar.

Rutorna har slagits in på två företagsägda bilar på Torggatan och diverse mätinstrument värda ca 10.000 kr och en servicebok har stulits. Det har dock inte försvunnit några tankkort. Polisen skriver anmälan om stöld ur motorfordon.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
SverigeOvansjö

Brott jämfört med riket