facebook_pixelBergsveden 41 Gävleborgs län, Bollnäs - hitta.se
Hitta.se

Bergsveden 41

821 50 Bollnäs, Bollnäs Gävleborgs län

Adress i Ren i Bollnäs i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bergsveden 41.

Hitta hit

Ett radhus byggt 1980

På adressen finns ett radhus byggt 1980. Huset är 78 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ren.

Värderingen är 17 179 kr/m²

Radhuset på Bergsveden 41 värderas till ca 1 340 000 kr (17 179 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 340 000 kr

Bolån i Bollnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bollnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bollnäs

Tomten är ca 218 kvadratmeter

Tomten, REN 30:233, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten REN 30:233 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ren

Människorna i Ren

Människorna i Ren

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ren bor 63% kvinnor och 37% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Bollnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 358 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 649 675 kronor i lån.

-40%

Här i Bollnäs betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bergsveden 41 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,86% (0,21)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,612% (0,44)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bostadsmarknaden i Ren

Just nu finns 18 objekt till salu i Ren

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

194 meter från adressen ligger Rensbackens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är LiDL på Järnvägsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Lehmanns kök på Renshammar och Rehngården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (419 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (188 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Active Sports Club Bollnäs, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ren

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld, försök

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 06:36

Flera personer försöker tillgripa däck från en bil.

Flera personer försöker skruva bort däcken på en bil på Gärdet. När polis anländer till platsen finns inga personer kvar på platsen, men det verkar inte som att de fått med sig några däck. En anmälan om försök till stöld kommer att skrivas.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 03:08

Elektronik till stort värde tillgripet efter inbrott i skola.

En polispatrull beordras till en skola på Läroverksgatan i Bollnäs där det ska ha varit inbrott. Enligt anmälaren ska surfplattor, datorer och annan elektronisk utrustning till ett högt värde vara tillgripet i samband med inbrottet som ska ha skett någon gång under natten till söndagen. Polisen skriver en anmälan om grov stöld genom inbrott och patrullen spärrar också av delar av skolan för att genomföra en teknisk undersökning. Då flera dörrar och fönster brutits upp skrivs också en anmälan om skadegörelse.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 06:45

Inbrott i elektronikbutik i Björktjära.

Polis beordras till en elkronikbutik i Björktjära med anledning av ett inbrott. Elektronik till ett högt värde ska vara tillgripet. Platsen spärras av för teknisk undersökning och en anmälan om grov stöld kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeRen

Brott jämfört med riket