facebook_pixelBjörkhamregatan 4A Gävleborgs Län, Bollnäs - hitta.se
Hitta.se

Björkhamregatan 4A

821 31 Bollnäs, Bollnäs Gävleborgs Län

Adress i Bollnäs i Bollnäs i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Björkhamregatan 4A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Björkhamregatan 4A är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Bollnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bollnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bollnäs

Boendemiljön i Bollnäs

Boendemiljön i Bollnäs

I området kring Björkhamregatan 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (66%).

Wikipediafoton från närområdet

Torsbergsgymnasiet
Bollnäs stad
Bollnäs
Sankt Lars kapell, Bollnäs

Människorna i Bollnäs

Människorna i Bollnäs

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Bollnäs bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Bollnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 635 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 344 639 kronor i lån.

-39%

Här i Bollnäs betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Björkhamregatan 4A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,86% (0,21)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,612% (0,44)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,9% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 18% fler röster än riksgenomsnittet.

V+18%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Bollnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

310 meter från adressen ligger Nyhedsbackens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är LiDL på Järnvägsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Selmas Kök och IZOLI'S KOLGRILL & BAR i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (829 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, S:t Lars Kapell & krematorium, ligger ca två minuters gångväg (214 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Bollnäs c/o Karma träningscenter, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bollnäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 03:54

Kollision mellan tankbil och skolbuss.

På riksväg 83 i närheten av Voxsätter utanför Bollnäs kolliderar en tankbil och en skolbuss. Flera patruller beordras till platsen där man kan konstatera att skolbussen blivit påkörd bakifrån av lastbilen i samband med att skolbussen skulle göra en högersväng. I skolbussen färdas tio skolbarn, men ingen ska ha skadats i samband med olyckan. Inte heller någon av förarna skadas. Föraren till lastbilen, en man i 40-årsåldern, får en ordningsbot för att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. I samband med räddnings- och bärgningsarbetet var det helt stopp i trafiken i båda riktningarna. Men sedan klockan 15:05 ska vägen åter vara öppen för trafik.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 10:32

Svårframkomligt utanför Söderhamn efter att en lastbil glidit av vägen.

I rondellen mot E4 vid Söderhamnsporten glider en lastbil av vägen och blockerar ett helt körfält vilket orsakar trafikproblem. Polisen dirigerar trafik tills lastbilen kunnat bärgas från platsen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 04:40

En lastbil välter på riksväg 83.

En lastbilsförare glider i låg hastighet av väg 83 och välter i diket. Föraren skadas inte vid olyckan. Olyckan hanteras av räddningstjänsten utan assistans från polisen och uppges ha ringa påverkan på trafiken.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeBollnäs

Brott jämfört med riket