facebook_pixelHedsta 31 Gävleborgs län, Forsa - hitta.se
Hitta.se

Hedsta 31

824 62 Forsa, Hudiksvall Gävleborgs län

Adress i Forsa i Forsa i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hedsta 31.

Hitta hit

En villa byggd 1984

På adressen finns en villa byggd 1984. Huset är 116 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Forsa.

Bolån i Forsa - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Forsa. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Forsa

Tomten är ca 1523 kvadratmeter

Tomten, HEDSTA 3:30, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HEDSTA 3:30 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Forsa

Människorna i Forsa

Människorna i Forsa

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Forsa bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Hudiksvalls kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 49% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 103 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 411 394 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Hudiksvall

För de som är folkbokförda på Hedsta 31 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 68% fler röster än riksgenomsnittet.

C+68%

Bostadsmarknaden i Forsa

Just nu finns 1 objekt till salu i Forsa

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 14 872 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 12 593 kr/m2 och går upp med 19.20 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 649 meter från adressen ligger Asplundens förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära Erikssons Livs på Lundvägen 35.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (405 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Forsa

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 08:00

Ett larm om att en villa i Silja stod i brand kom till polisen. Ingen bodde i villan för tillfället.

Tidigt i händelseförloppet meddelade personer som kände tidigare fastighetsägaren att fastigheten förvaltades som ett dödsbo. Polisen kommer att undersöka brandplatsen för att undersöka om det går att komma fram till varför branden uppstod.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 03:49

En person grips efter en misshandel.

En man i 20-årsåldern misshandlas på busstorget och på Storgatan av två andra män. Polisen får flera samtal om händelsen och mannen som misshandlats håller kvar en av gärningsmännen (man i 25-årsåldern) som kan gripas. Det andra gärningsmannen avviker från platsen. Mannen som misshandlats förs till sjukhus med ambulans. Han är inte allvarligt skadad. Det är okänt vad som utlöst misshandeln.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 02:09

Brott i nära relation i Hudiksvalls kommun.

Polisen griper en man i 25-årsåldern för bland annat misshandel av en kvinna som han har en relation med. Mannen anhålls senare av åklagare. Då utredningen gäller ett misstänkt brott i nära relation ger polisen inga övriga upplysningar om vad som inträffat.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
75%
SverigeForsa

Brott jämfört med riket