facebook_pixelNorra Nyvallsvägen 45A Gävleborgs län, Gävle - hitta.se
Hitta.se

Norra Nyvallsvägen 45A

804 23 Gävle, Gävle Gävleborgs län

Adress i Bomhus i Gävle i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Norra Nyvallsvägen 45A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1957

Fastigheten på Norra Nyvallsvägen 45A är ett flerfamiljshus byggt 1957.

Bolån i Gävle - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gävle. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gävle

Boendemiljön i Bomhus

Människorna i Bomhus

Människorna i Bomhus

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Bomhus bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Gävles kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 733 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 621 373 kronor i lån.

-20%

Här i Gävle betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Norra Nyvallsvägen 45A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

34,012% (0,84)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+46%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Bomhus

i Bomhus pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 17 objekt till salu i Bomhus

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Norra Nyvallsvägen. Snitthyran är 5 102 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

964 meter från adressen ligger Storhagens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (148 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bomhus

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 4 december kl 09:21

Inbrottsförsök i förråd på Brynäs.

Polis beordras till en adress på Brynäs där två personer observerats bryta sig in i ett förråd. När polis anländer till platsen har personerna avvikit. Det är oklart om något stulits. En anmälan om försök till stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:51

Misstänkt mordbrand i Gävle.

I korsningen Södra Rådmansgatan och Övre Bergsgatan i centrala Gävle slänger någon in ett föremål i en butikslokal, varvid det börjar brinna. Ett vittne hör en smäll och ser sedan en man springa från platsen. Flera patruller beordras till platsen och man börjar söka av området efter gärningsmannen. Eftersom butikslokalen ligger på bottenvåningen av ett flerfamiljshus upprättar polisen en förundersökning gällande mordbrand. Polisen spärrar också av lokalen och kommer att genomföra en teknisk undersökning. Polisen är angelägen om tips och iakttagelser från den här platsen och vid den här tidpunkten. Ring polisen på 114 14.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:24

En bil stjäls vid ett inbrott.

Vid ett företagsinbrott på Näringen stjäls bilnycklar och sedan en bil. Gärningsmannen har tagit sig in genom att klippa upp ett staket och sedan krossa ett fönster. På platsen har även två containrar brutits upp, men det är oklart om något saknas från dessa. Polisen spärrar av för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
599%
SverigeBomhus

Brott jämfört med riket