facebook_pixelRingvägen 2 Gävleborgs län, Hudiksvall - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

824 43 Hudiksvall, Hudiksvall Gävleborgs län

Adress i Hudiksvall i Hudiksvall i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

En villa byggd 1943

På adressen finns en villa byggd 1943. Huset är 144 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hudiksvall.

Värderingen är 22 013 kr/m²

Villan på Ringvägen 2 värderas till ca 3 170 000 kr (22 013 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 170 000 kr

Bolån i Hudiksvall - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hudiksvall. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hudiksvall

Tomten är ca 796 kvadratmeter

Tomten, TINGSHUSBACKEN 23:8, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TINGSHUSBACKEN 23:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hudiksvall

Boendemiljön i Hudiksvall

Området kring Ringvägen 2 består till 18% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet.

Boendemiljön i Hudiksvall

En drönarbild över Hudiksvall

En drönare har flugit över Hudiksvall och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Hudiksvall från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Hudiksvalls stad
Hudiksvalls kyrka
Hornån
Håstakyrkan

Människorna i Hudiksvall

Människorna i Hudiksvall

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Hudiksvall bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Hudiksvalls kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 921 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 342 477 kronor i lån.

+3%

Skatteläget i Hudiksvall

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 38% fler röster än riksgenomsnittet.

C+38%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 258 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 42 objekt till salu i Hudiksvall

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 5 833 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

352 meter från adressen ligger Läroverket.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Furulundsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Dellenova och Pizzahuset i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (628 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (50 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis Hudiksvall, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hudiksvall

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat söndagen den 20 juni kl 06:33

Kvinna stal hund i centrala Hudiksvall

En hundägare lämnade sin hund utanför en butik i centrala Hudiksvall. När han sedan kom tillbaka var hunden borta och ett vittne hade iakttagit hur en kvinna tog hunden och försvann från platsen. Polis har varit på plats och tagit vittnesuppgifter. En anmälan om stöld är upprättad och hunden är i skrivande stund inte återfunnen.

Rån

Rapporterat lördagen den 12 juni kl 07:48

En man blir rånad av beväpnad gärningsperson.

I samband med att en man i 30-årsåldern ska ta ut pengar vid en bankomat i centrala Hudiksvall blir han rånad av en, för honom, okänd gärningsperson. Enligt anmälaren ska gärningspersonen hotat med kniv, och han ska ha kommit över en större summa pengar innan han försvinner från platsen. En polispatrull beordras till den aktuella adressen för att höra den rånade mannen och vittnen på plats. Polisen skriver en anmälan om rån. I nuläget finns ingen misstänkt.

Knivlagen

Rapporterat onsdagen den 9 juni kl 05:18

En man har med sig kniv till en kommunal verksamhet.

En aggressiv man i 30-årsåldern har tagit med sig en kniv till en kommunal verksamhet. Han säger saker som uppfattas som hotfullt och polis beordras till platsen. Polis tar ifrån mannen kniven som tas i beslag. Förhör hålls med mannen och personal. Polisen kommer att skriva anmälningar om olaga hot och brott mot knivlagen.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
75%
SverigeHudiksvall

Brott jämfört med riket