facebook_pixelRingvägen 2 Gävleborgs län, Hudiksvall - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

824 43 Hudiksvall, Hudiksvall Gävleborgs län

Adress i Hudiksvall i Hudiksvall i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

En villa byggd 1943

På adressen finns en villa byggd 1943. Huset är 144 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hudiksvall.

Värderingen är 21 527 kr/m²

Villan på Ringvägen 2 värderas till ca 3 100 000 kr (21 527 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 100 000 kr

Bolån i Hudiksvall - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hudiksvall. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Hudiksvall

Tomten är ca 796 kvadratmeter

Tomten, TINGSHUSBACKEN 23:8, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TINGSHUSBACKEN 23:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hudiksvall

Boendemiljön i Hudiksvall

Området kring Ringvägen 2 består till 18% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet.

Boendemiljön i Hudiksvall

En drönarbild över Hudiksvall

En drönare har flugit över Hudiksvall och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Hudiksvall från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Hudiksvalls kyrka
Hudiksvalls stad
Hudikgymnasiet
Hudiksvalls distrikt

Människorna i Hudiksvall

Människorna i Hudiksvall

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Hudiksvall bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Hudiksvalls kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 921 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 342 477 kronor i lån.

+3%

Skatteläget i Hudiksvall

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 38% fler röster än riksgenomsnittet.

C+38%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 178 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 32 objekt till salu i Hudiksvall

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 5 833 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

352 meter från adressen ligger Läroverket Hudiksvall.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Furulundsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Dellenova och Pizzahuset i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (628 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (50 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis Hudiksvall, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hudiksvall

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 13 maj kl 10:54

Inbrott i fritidshus.

Ett inbrott i ett fritidshus anmäls. Huset ligger ensligt beläget utanför Enånger och har stått tomt i ett par veckor, därför går det inte att säga när inbrottet ägt rum. Gärningsmannen har tagit sig in i flera byggnader på tomten och stulit allt möjligt som tex fotogenlampor och kylskåp.

Kontroll person/fordon

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 07:33

Äldre man promenererar på riksväg 84.

Flera bilister uppmärksammar en äldre man som går längs med riksväg 84. En patrull beordras till platsen och när polisen anträffar mannen, som är 90-årsåldern, har han precis blivit upphämtad av sin dotter som ser till att mannen kommer till hemadressen.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 2 maj kl 01:36

En bil kör in i mitträcket på E4.

Flera polispatruller beordras till E4 norr om avfarten till Iggesund där en bil har kört in i mitträcket. Ingen person skadas i samband med olyckan, däremot blir 36 stolpar i mitträcket nedkörda. Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik. Bilen får bärgas från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
75%
SverigeHudiksvall

Brott jämfört med riket