facebook_pixelRadhusgatan 12D Gävleborgs Län, Iggesund - hitta.se

Radhusgatan 12D

825 32 Iggesund, Hudiksvall Gävleborgs Län

Adress i Njutånger i Iggesund i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Radhusgatan 12D.

Hitta hit

Ett radhus byggt 1946

På adressen finns ett radhus byggt 1946. Huset är 125 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Njutånger.

Bolån i Iggesund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Iggesund. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Iggesund

Tomten är ca 704 kvadratmeter

Tomten, IGGESUND 14:266, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten IGGESUND 14:266 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Njutånger

Människorna i Njutånger

Människorna i Njutånger

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Njutånger bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Hudiksvalls kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 569 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 520 951 kronor i lån.

-13%

Skatteläget i Hudiksvall

För de som är folkbokförda på Radhusgatan 12D gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,9% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 58% fler röster än riksgenomsnittet.

V+58%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i Njutånger

Just nu finns 1 objekt till salu i Iggesund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

434 meter från adressen ligger Norrgårdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (736 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Njutånger

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 09:43

En person misstänks ha skadats i samband med våld i nära relation.

En kvinna i Hälsingland misstänks ha skadats i samband med våld i nära relation. Kvinnan befinner sig under sjukhusvård. En man anhålls i sin utevaro för grov misshandel och grips av polis. Förundersökningen leds av åklagare. I nuläget lämnar polisen ingen mer information om händelsen.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:09

Inbrott i förrådsbodar.

Inbrott i två förrådsbodar som tillhör sommarstugor på Bredstrandsvägen i Jättendal. Den ena boden har brutits upp och på den andra har man klippt upp låset. Ett flertal föremål som förvarades i bodarna har flyttats ut och lagts på en gräsmatta av gärningsmannen och i nuläget går det inte att säga om något försvunnit eller när inbrottet skett.

Ofredande/förargelse

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:37

En hotfull man spottar på en läkare.

En väktare på ett sjukhus i Hudiksvall larmar polisen om en hotfull man.  Mannen, som är i 60-årsåldern, ska bland annat ha spottat på en läkare, sparkats och slagits, och även varit hotfull mot personal. En polispatrull beordras till platsen och man väljer att avvisa mannen från platsen. En anmälan om ofredande kommer också att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
75%
SverigeNjutånger

Brott jämfört med riket