facebook_pixelSkridsvik Skästravägen 332 Gävleborgs Län, Järvsö - hitta.se
Hitta.se

Skridsvik Skästravägen 332

827 53 Järvsö, Ljusdal Gävleborgs Län

Adress på Järvsö i Järvsö i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skridsvik skästravägen 332.

Hitta hit

Bolån i Järvsö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järvsö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Järvsö

Boendemiljön på Järvsö

Boendemiljön på Järvsö

Området kring Skridsvik skästravägen 332 består till 26% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Skästra
Säljesta

Människorna på Järvsö

Människorna på Järvsö

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

På Järvsö bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Ljusdals kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 092 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 469 385 kronor i lån.

-4%

Här i Ljusdal betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Skridsvik skästravägen 332 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

34,112% (0,94)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 104% fler röster än riksgenomsnittet.

C+104%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 9 objekt till salu i Järvsö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 844 meter från adressen ligger Förskola Järvsö.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (335 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (56 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Järvsö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Fylleri/LOB

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 11:29

Stökig man omhändertagen på tåg.

Personal på ett tåg som precis har passerat Bollnäs med riktning mot Järvsö kontaktar polisen då man har en man ombord som saknar biljett och som också stör medresenärer. En polispatrull möter upp tåget på centralstationen i Järvsö för att avvisa mannen från tåget. Mannen, som är i 65-årsåldern, omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och blir också belagd med handfängsel.

Vapenlagen

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 03:14

Polisen hanterar ett bråk i nära relation och anträffar ett licenspliktigt vapen.

Ett äldre par i Ljusdals kommun bråkar, men ingen av parterna vill göra någon polisanmälan och en patrull medlar mellan parterna. På platsen anträffas dock ett licenspliktigt vapen som ägaren saknar licens för. Vapnet tas i beslag och polisen skriver en anmälan om brott mot vapenlagen.

Mord/dråp, försök

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:29

En man misstänks för försök till mord efter ett bråk i ett trapphus.

Polisen larmas om ett bråk i ett trapphus på i Delsbo. En man i 60-årsåldern har hotats med ett knivliknande föremål av en yngre man men är inte skadad. I trapphuset finns skadegörelse på dörrar och fönster. Den utpekade gärningsmannen är i 25-årsåldern. Han finns kvar på platsen och grips initialt för grovt olaga hot men anhålls senare av åklagare för försök till mord.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeJärvsö

Brott jämfört med riket