facebook_pixelKyrkstugevägen 2 Gävleborgs Län, Ljusdal - hitta.se
Hitta.se

Kyrkstugevägen 2

827 30 Ljusdal, Ljusdal Gävleborgs Län

Adress i Ljusdal i Ljusdal i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kyrkstugevägen 2.

Hitta hit

En villa byggd 1940

På adressen finns en villa byggd 1940. Huset är 70 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ljusdal.

Värderingen är 11 142 kr/m²

Villan på Kyrkstugevägen 2 värderas till ca 780 000 kr (11 142 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

780 000 kr

Bolån i Ljusdal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljusdal. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ljusdal

Tomten är ca 745 kvadratmeter

Tomten, NORE 22:1, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NORE 22:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ljusdal

Människorna i Ljusdal

Människorna i Ljusdal

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Ljusdal bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Ljusdals kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (48%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 810 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 214 647 kronor i lån.

-27%

Här i Ljusdal betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kyrkstugevägen 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

34,112% (0,94)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,6% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

C+46%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 12 objekt till salu i Lillhaga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

942 meter från adressen ligger Förskola Lillhaga.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (65 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sju minuters gångväg (722 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ljusdal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Fylleri/LOB

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 11:29

Stökig man omhändertagen på tåg.

Personal på ett tåg som precis har passerat Bollnäs med riktning mot Järvsö kontaktar polisen då man har en man ombord som saknar biljett och som också stör medresenärer. En polispatrull möter upp tåget på centralstationen i Järvsö för att avvisa mannen från tåget. Mannen, som är i 65-årsåldern, omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och blir också belagd med handfängsel.

Vapenlagen

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 03:14

Polisen hanterar ett bråk i nära relation och anträffar ett licenspliktigt vapen.

Ett äldre par i Ljusdals kommun bråkar, men ingen av parterna vill göra någon polisanmälan och en patrull medlar mellan parterna. På platsen anträffas dock ett licenspliktigt vapen som ägaren saknar licens för. Vapnet tas i beslag och polisen skriver en anmälan om brott mot vapenlagen.

Mord/dråp, försök

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:29

En man misstänks för försök till mord efter ett bråk i ett trapphus.

Polisen larmas om ett bråk i ett trapphus på i Delsbo. En man i 60-årsåldern har hotats med ett knivliknande föremål av en yngre man men är inte skadad. I trapphuset finns skadegörelse på dörrar och fönster. Den utpekade gärningsmannen är i 25-årsåldern. Han finns kvar på platsen och grips initialt för grovt olaga hot men anhålls senare av åklagare för försök till mord.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeLjusdal

Brott jämfört med riket