facebook_pixelVerkstadsskolevägen 28A Gävleborgs Län, Ljusdal - hitta.se

Verkstadsskolevägen 28A

827 34 Ljusdal, Ljusdal Gävleborgs Län

Adress i Ljusdal i Ljusdal i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Verkstadsskolevägen 28A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1970

Fastigheten på Verkstadsskolevägen 28A är ett flerfamiljshus byggt 1970.

Bolån i Ljusdal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljusdal. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ljusdal

Boendemiljön i Ljusdal

Boendemiljön i Ljusdal

I området kring Verkstadsskolevägen 28 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (67%).

Wikipediafoton från närområdet

Ljusdals tingslag
Sjöbotjärnen
Ljusdals landskommun
Västra Hälsinglands domsagas tingslag

Människorna i Ljusdal

Människorna i Ljusdal

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Ljusdal bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Ljusdals kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 4% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 34% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 26%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 191 kr, vilket är 51% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 369 518 kronor i lån.

-51%

Här i Ljusdal betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Verkstadsskolevägen 28A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

34,112% (0,94)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

S+48%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Toyota i området.

Suzuki
Toyota

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 21 objekt till salu i Ljusdal

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor och en gymnasieskola i närheten

156 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Ugglan i Ljusdal Ek. För..

Den gymnasieskola som ligger närmast är Slottegymnasiet (258 meter), som är en kommunal skola med ca 514 elever. Här har 73% av lärarna lärarexamen och det går sju elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Norra Järnvägsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Stadshotellet och Solhuset i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1121 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (288 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ljusdal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:15

En bil brinner vid Slottegymnasiet.

En övertänd bil brinner vid Slottegymnasiet. Branden bedömas vara anlagd och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 05:40

En kvinna förs till sjukhus efter en bilkrock.

En kollision inträffar mellan två bilförare vid Högs kyrka. Den ena föraren, en kvinna i 25-årsåldern, förs till sjukhus med ambulans. För uppgifter om skadeläge hänvisas till sjukvården. Den andra föraren är en kvinna i 40-årsåldern och behöver inte sjukhusvård. Polisen kommer att skriva anmälningar om vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och att ej ha iakttagit väjningsplikt. Båda förarna var nyktra.

Mord/dråp, försök

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 07:06

Kvinna grips misstänkt för försök till mord alternativt försök till grov misshandel.

Polis beordras till ett misstänkt pågående inbrott utanför Järvsö. När patrullerna anländer till platsen avviker en bil. Ett stoppförsök genomförs men bilen stannar inte, varav ett förföljande startar. Föraren i bilen ska ha försökt att preja en av patrullbilarna. I Hybo får patrullerna tillfälligt stopp på bilen. När poliserna kliver ur patrullbilen börjar föraren i den andra bilen att köra mot dem. Polis väljer då att avlossa verkanseld mot bilens däck. Men föraren avviker än en gång och förföljandet fortsätter. Kort därefter prejas bilen av patrull ned i diket och föraren, en kvinna i 30-årsåldern, grips misstänks för försök till mord alternativt försök till grov misshandel. Kvinnan är även misstänkt för grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk och drograttfylleri. Ingen person skadas under insatsen.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeLjusdal

Brott jämfört med riket