facebook_pixelHyvelvägen 3 Gävleborgs län, Ljusne - hitta.se
Hitta.se

Hyvelvägen 3

826 75 Ljusne, Söderhamn Gävleborgs län

Adress i Söderhamns Skärgård i Ljusne i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hyvelvägen 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Hyvelvägen 3 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Ljusne - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljusne. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Ljusne

Tomten är ca 85487 kvadratmeter

Tomten, LJUSNE 7:207, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LJUSNE 7:207 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Söderhamns Skärgård

Människorna i Söderhamns Skärgård

Människorna i Söderhamns Skärgård

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Söderhamns Skärgård bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (48%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 0% som högutbildade. 62% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 39%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 761 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 301 229 kronor i lån.

-27%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Hyvelvägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 50,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

S+78%

Bostadsmarknaden i Söderhamns Skärgård

Just nu finns 3 objekt till salu i Ljusne

Det har sålts 7 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 6 438 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 5 948 kr/m2 och går upp med 9.42 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 266 meter från adressen ligger Ljusne Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Smedsvägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (332 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (34 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamns Skärgård

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 april kl 07:50

En bilförare kör på en annan bilförare bakifrån på E4.

Bilolycka med två bilar inblandade i höjd med Ljusne på E4 i norrgående riktning. En man i 25-årsåldern kör på en man i 65-årsåldern bakifrån och blir misstänkt för vårdslöshet i trafik. Inga personskador har rapporterats till polisens ledningscentral.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 10:17

En butik på Köpmangatan utsattes för en inbrott på morgonen. En man krossade ett fönster till butiken och tillgrep klockar och sprang.

Mannen blev iakttagen av några vittnen som kontaktade polisen och berättade att mannen sprungit till en buss och åkt från platsen. Under flykten från brottsplatsen till bussen såg vittnen att gärningsmannen tappade klockor. Efter kontroller med bussbolaget kunde polispatrullerna identifiera en man som stämde överens med signalementet på gärningsmannen. Det visade sig att den man som greps var en man som tidigare på morgonen, runt klockan 06:00, hade frigivits från polisen i Bollnäs efter att han varit omhändertagen för berusning. Mannen var även misstänkt för att ha begått brotten våldsamt motstånd och brott mot knivlagen på natten klockan 00:19, i Söderhamn då han omhändertogs av polis. När mannen hade tagit sig till Söderhamn från Bollnäs, begick han åter ett brott och greps. Mannen visade åter tecken på berusning vid gripandet, så han blev inlagd för tillnyktring och kommer att höras om händelsen på Köpmangatan så snart det kan ske. Polisen vill passa på att tacka de vittnen som hörde av sig till polisen och som kunde identifera mannen. Utan vittnenas hjälp hade det varit svårt att få tag på gärningsmannen.

Motorfordon, stöld

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 07:18

En man i en stulen bil stjäl chips.

Polisen får in ett samtal om att en man stulit chips från en butik i Söderhamn och sedan åkt från platsen i bil. En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Lumavägen som liknar den bil som användes vid chipsstölden. Det visar sig vara rätt fordon. Chipsen återfinns, men framförallt misstänks själva bilen vara stulen. Föraren, en man i 20-årsåldern, grips för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamns Skärgård

Brott jämfört med riket