facebook_pixelFegärdevägen 21 Gävleborgs Län, Njutånger - hitta.se
Hitta.se

Fegärdevägen 21

825 92 Njutånger, Hudiksvall Gävleborgs Län

Adress i Njutånger i Njutånger i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fegärdevägen 21.

Hitta hit

En villa byggd 1952

På adressen finns en villa byggd 1952. Huset är 110 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Njutånger.

Bolån i Njutånger - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Njutånger. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Njutånger

Tomten är ca 1376 kvadratmeter

Tomten, NJUTÅNGERS KYRKBY 4:23, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NJUTÅNGERS KYRKBY 4:23 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Njutånger

Människorna i Njutånger

Människorna i Njutånger

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Njutånger bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Hudiksvalls kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (58%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 898 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 026 434 kronor i lån.

-5%

Skatteläget i Hudiksvall

För de som är folkbokförda på Fegärdevägen 21 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 38% fler röster än riksgenomsnittet.

S+38%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Iggesund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

624 meter från adressen ligger Njutångers skola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (341 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (28 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Njutånger

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 01:47

Flera fordon inblandade i olycka på E4.

Polis beordras till en trafikolycka på E4, söder om Enånger. En lastbil med en trailer och flera personbilar ska vara inblandade i olyckan och att det är stor påverkan på trafiken under räddningsarbetet. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadad sig i olyckan. Enligt en patrull är det väldigt halt på olycksplatsen.

Motorfordon, anträffat stulet

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:00

Polisen hittar en stulen bil och griper två personer.

På länsväg 583 möter en patrull en stulen bil. Patrullen vänder för att köra ikapp den stulna bilen men den har hunnit försvinna. En stund senare hittas den tom och stillastående vid kyrkan i Enånger. Polisen spårar med hund och hittar två män som gömmer sig i skogen. Männen är i 30-årsåldern och grips. Åtminstone en av männen anhålls  av åklagare.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 02:09

Brott i nära relation i Hudiksvalls kommun.

Polisen griper en man i 25-årsåldern för bland annat misshandel av en kvinna som han har en relation med. Mannen anhålls senare av åklagare. Då utredningen gäller ett misstänkt brott i nära relation ger polisen inga övriga upplysningar om vad som inträffat.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
75%
SverigeNjutånger

Brott jämfört med riket