facebook_pixelHemmansvägen 11 Gävleborgs län, Norrala - hitta.se

Hemmansvägen 11

826 62 Norrala, Söderhamn Gävleborgs län

Adress i Vågbro i Norrala i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hemmansvägen 11.

Hitta hit

Bolån i Norrala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrala. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Norrala

Boendemiljön i Vågbro

Människorna i Vågbro

Människorna i Vågbro

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Vågbro bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 860 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 012 750 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Hemmansvägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

S+54%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i Vågbro

i Vågbro pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 53 objekt till salu i Vågbro

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och två grundskolor i närheten

418 meter från adressen ligger Vågbro Förskola.

Närmaste grundskola är HamnaSkolan (219 meter), som är en privat skola med ca 54 elever i årskurserna 4-9. Här har 31% av lärarna lärarexamen och det går sju elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Tempo på Norralagatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Amore i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (684 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (9 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vågbro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat lördagen den 28 november kl 01:45

Man i 30-årsåldern till sjukhus efter trafikolycka.

Polis beordras till en singelolycka på riksväg 83, mellan Bollnäs och Kilafors. Föraren, en man i 30-årsåldern, ska ha fått sladd och hamnat i diket. Mannen förs med ambulans till sjukhus med oklara skador. Han ska ha varit vaken och talbar. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:41

En man misstänks för rattfylleri.

En bilist reagerar på en bil som vinglar och väljer att följa efter. På Köpmangatan i Söderhamn parkerar bilen och en man kliver ur och går in i en närliggande butikslokal. Enligt anmälaren verkar föraren berusad och har svårt att hitta tillbaka till sin bil efter att han kommer ut från butiken igen. En patrull beordras till platsen och mannen, som är i 80-årsåldern, blåser positivt. Mannen blir misstänkt för rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och får följa med för provtagning.

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 09:43

En person misstänks ha skadats i samband med våld i nära relation.

En kvinna i Hälsingland misstänks ha skadats i samband med våld i nära relation. Kvinnan befinner sig under sjukhusvård. En man anhålls i sin utevaro för grov misshandel och grips av polis. Förundersökningen leds av åklagare. I nuläget lämnar polisen ingen mer information om händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeVågbro

Brott jämfört med riket