facebook_pixelVästra Vägen 14 Gävleborgs län, Norrala - hitta.se
Hitta.se

Västra Vägen 14

826 62 Norrala, Söderhamn Gävleborgs län

Adress i Vågbro i Norrala i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västra Vägen 14.

Hitta hit

En villa byggd 1961

På adressen finns en villa byggd 1961. Huset är 105 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Vågbro.

Värderingen är 13 008 kr/m²

Villan på Västra Vägen 14 värderas till ca 1 470 000 kr (13 008 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 470 000 kr

Bolån i Norrala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrala. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Norrala

Tomten är ca 902 kvadratmeter

Tomten, VÅGBRO 3:38, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÅGBRO 3:38 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vågbro

Boendemiljön i Vågbro

I området kring Västra Vägen 14 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Wikipediafoton från närområdet

Sydöstra Hälsinglands domsagas tingslag
Vågbrokyrkan
Söderhamns stad
Borg, Söderhamns kommun

Människorna i Vågbro

Människorna i Vågbro

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Vågbro bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 657 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 948 575 kronor i lån.

-9%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Västra Vägen 14 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 18% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+18%

Bostadsmarknaden i Vågbro

i Vågbro pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 41 objekt till salu i Vågbro

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

480 meter från adressen ligger Vågbro Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (367 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (60 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vågbro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 02:01

Två yngre barn försvann från skola i Söderhamn.

Två unga pojkar, båda sex år gamla, försvann tidigare på förmiddagen från en skola i Söderhamn. Anhöriga underrättades om försvinnandet som ska ha skett någon gång vid halv elva. Både personal från skolan och polisen deltog i sökandet efter de båda försvunna barnen som anträffades av en uppmärksam lastbilschafför i närheten av Gamla IP vid 12:30-tiden. Båda barnen är välbehållna och överlämnade till vårdnadshavare.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 10 april kl 08:42

Springande poliser fångar in man efter inbrott i en butik.

En polispatrull beordras till Oxtorsgatan i Söderhamn där det ska vara ett pågående inbrott i en butikslokal. Enligt en inringare, som bevittnar det pågående inbrottet, har gärningsmannen slagit sönder en fönsterruta och börjat plocka på sig bland annat jackor. Tack vare inringarens signalement på både gärningsmannen och stöldgodset kan mannen snabbt fångas in av en polispatrull efter en springtur. Mannen är då iförd stöldgodset. Gärningsmannen, som är en man född 1998, grips. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Misshandel, grov

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 07:07

Man misshandlad i centrala Söderhamn.

På Stamvägen i centrala Söderhamn blir en man i 50-årsåldern misshandlad. Polisen vet inte vad som har föranlett misshandeln som har skett utomhus. Mannen avförs med ambulans till sjukhus och har ännu inte kunnat höras av polis. Skadeläget är i oklart. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeVågbro

Brott jämfört med riket