facebook_pixelMyskje 922 Gävleborgs Län, Söderala - hitta.se
Hitta.se

Myskje 922

826 92 Söderala, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress i Mo i Söderala i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Myskje 922.

Hitta hit

Bolån i Söderala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Söderala

Boendemiljön i Mo

Människorna i Mo

Människorna i Mo

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Mo bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 679 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 350 569 kronor i lån.

-27%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Myskje 922 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+33%

Bostadsmarknaden i Mo

Just nu finns 7 objekt till salu i Marmaverken

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 052 meter från adressen ligger Bergviks förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Bäckforsvägen 11.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (186 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 10:00

Bilist kör in i nedsågat träd.

Polis beordras till länsväg 588, vid Härnebosjön där en bilist kört in i ett träd som nyss sågats ned.  Det finns inga uppgifter om personskador och det finns inga misstankar om brott. 

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 04:21

En vinglande bilförare kör av vägen.

En anmälare ringer polisen om att en bilförare vinglar kraftigt över riksväg 50 i riktning mot Söderhamn. Under samtalet kör den vinglande föraren av vägen och hamnar bland några träd i närheten av Ina. Föraren är en kvinna i 40-årsåldern som blåser negativt när nykterheten kontrolleras. Ambulans för kvinnan till sjukhus för kontroll. Polisen omhändertar kvinnans körkort på plats och skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 12:50

En man misstänks ha kört rattfull på E4.

En patrull stoppar och kontrollerar en manlig bilförare vid en avfart från E4 mot Söderhamn. Mannen är i 50-årsåldern och blåser positivt i polisen sållningsinstrument. Mannen blir medtagen från platsen och får körkortet omhändertaget.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeMo

Brott jämfört med riket