facebook_pixelStamvägen 65 Gävleborgs Län, Söderhamn - hitta.se
Hitta.se

Stamvägen 65

826 37 Söderhamn, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress i Norrala i Söderhamn i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stamvägen 65.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1978

Fastigheten på Stamvägen 65 är ett flerfamiljshus byggt 1978.

Bolån i Söderhamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderhamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Söderhamn

Boendemiljön i Norrala

Människorna i Norrala

Människorna i Norrala

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Norrala bor 62% kvinnor och 38% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Söderhamns kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 033 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 919 836 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Stamvägen 65 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

S+54%

Bostadsmarknaden i Norrala

i Norrala pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 39 objekt till salu i Söderhamn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

569 meter från adressen ligger Lillbergets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo på Norralagatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Amore i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (544 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (90 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Faxe Atletklubb, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Norrala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Larm Överfall

Rapporterat söndagen den 7 mars kl 07:10

Ungdomar följer inte restriktioner på en snabbmatsservering.

Flera ungdomar följer inte personalens anvisningar och rådande restriktioner på en snabbmatsrestaurang på Pinassvägen. Personalen uppfattar ungdomarna som aggressiva och trycker på ett överfallslarm. Både väktare och polis åker till platsen och sex unga män i 18-årsåldern avvisas från platsen.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 10:00

Bilist kör in i nedsågat träd.

Polis beordras till länsväg 588, vid Härnebosjön där en bilist kört in i ett träd som nyss sågats ned.  Det finns inga uppgifter om personskador och det finns inga misstankar om brott. 

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 04:21

En vinglande bilförare kör av vägen.

En anmälare ringer polisen om att en bilförare vinglar kraftigt över riksväg 50 i riktning mot Söderhamn. Under samtalet kör den vinglande föraren av vägen och hamnar bland några träd i närheten av Ina. Föraren är en kvinna i 40-årsåldern som blåser negativt när nykterheten kontrolleras. Ambulans för kvinnan till sjukhus för kontroll. Polisen omhändertar kvinnans körkort på plats och skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeNorrala

Brott jämfört med riket